Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

Wavefront Precision

Martin Audio er den globale leder inden for optimeret line array teknologi, og Wavefront Precision line arrays tilbyder en skalerbar tilgang til niveauet af kontrol, konsistens og dækning, der kræves til en begivenhed eller installation. Wavefront Precision, der omfatter WPM, WPS, WPC og WPL, er Martin Audios hurtigst sælgende line array-format-serie nogensinde, det anvendes på store festivaler, koncerter, firmaarrangementer, og installeres i bl.a kirker, live spillesteder og auditorier rundt om i hele verden.

DESIGN OG MATERIALER

Det er ikke kun den konsekvente dækning, fleksibilitet og skalerbar opløsning der fik Wavefront Precision line arrays til at skille sig ud fra andre.
Deres enestående lyd, ydeevne og eksemplarisk vandrette mønster kontrol er født fra Martin Audios varemærke, innovative tilgang til et højeffektivt akustisk design. Wavefront Precision kabinetter er konstrueret af krydsfiner og malet med slidstærkt tekstur maling, der er let at vedligeholde. 

SKALERBAR OPLØSNING

Med Wavefront Precision er beslutningen om opløsnings niveauet og kontrol, der passer til installationen, klienten, begivenheden eller budgettet, din.
Med skalerbar opløsning er de kommercielle fordele klare:
• Designe systemer, der bedre passer til projektbudgettet.
• Mulighed for at øge opløsningen ved at købe flere forstærkere.
• Lejepriser baseret på begivenhedens dynamik og kundernes ressourcer.

Wavefront Precision: Skalerbar opløsning – valget er dit

AMPLIFIKATION, DSP OG NETVÆRK

Wavefront Precision line arrays er designet som komplette systemer med dedikerede, højtydende iKON multi-kanal klasse D forstærkere.
Både iK42 4 kanals forstærkeren og iK81 8 kanals forstærkeren er i stand til at levere en meget høj udgangseffekt og har højhastigheds Ethernet-kommunikation til systemkontrol og overvågning via VU-NET og Dante™ digital lyd netværk.