Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

CDD-LIVE series

CDD-Live

Med multifunktions-CDD-LIVE! Serien, bringer Martin Audio alt, hvad udlejningsfirmaer, systemintegratorer og musikere kræver af en aktiv højttaler, i skarpt fokus.

BlackLineX Series

BlackLineX

Den originale Blackline-serie satte standarden for overkommelige professionelle højttalersystemer – og bliver synonymt med lydkvalitet og pålidelighed for at blive benchmark for spillesteder med livemusik, natklubber og installationer verden over. 

BlackLineX Powered Series

BlackLineX Powered

BlackLine X Powered er en aktiv højttaler serie med valgfri Bluetooth-kontrol, streaming og en indbygget tre-kanals mixer giver BlacklineX, Powered Martin Audios signatur stadion lyd, lige ved hånden.

TH Series

TH Series

TH-serien består af to meget højtydende 3-vejs systemer alle med horn. De er konfigureret i en enkelt pakke med bred båndbredde med udvidet frekvensrespons og meget høj output kapacitet.

XD-Series

XD Series

XD-seriens højttalere er den perfekte løsning til højeffekt applikationer, hvor fleksibilitet, nem installation og implementeringshastighed er vigtige faktorer. De alsidige kabinetter med flere vinkler og roterbare horn letter enten vandret eller lodret orientering.