Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

Skærmbillede 2022-05-26 kl. 17.38.33
O-Line™

O-Line er et prisvindende, æstetisk tiltalende, modulopbygget micro line array designet til en bred vifte af arkitektoniske applikationer – fra kirker til transport terminaler.
Det kombinerer innovativt akustisk design med kraftfuldt optimeringssoftware for at opnå optimal dækning med hidtil uset nøjagtighed over et foruddefineret område.

Skærmbillede 2022-05-26 kl. 17.56.01

Array konstruktion

Vinkler mellem kabinetter på 0° til 5° indstilles i trin på 1° via bagmonterede ledplader og ledstifter. Bagdæksler bevarer det slanke, diskrete udseende, der kræves af et arkitektonisk højttalerprodukt.
Arrays kan vægmonteres eller flyves via valgfrie beslag. De er designet til at være diskrete og tilpasningsdygtige for at passe ind i deres miljø. Op til 16 enheder kan vægmonteres ved hjælp af de valgfrie beslag. Panorering og tilt er let opnåelige. Arrays kan panoreres til venstre eller højre, og derefter kan beslaget låses på plads. Tilt opnås ved at indstille længden af et ståltov eller en kædes ‘pull-back’-strop, hvilket muliggør nøjagtig justering på stedet af array-sigte. 

Modular Design

Et passivt tovejssystem, hvert modul består af 2 x 3 ½” (87 mm) lav/mellem radiatorer på hver side af en central strimmel af 5 x 0,55” (14 mm) miniature HF-enheder på en 100° vandret bølgeleder. De horisontale konstant-direktivitetsegenskaber opretholdes ned gennem midterbåndet af den meget tætte fysiske afstand mellem lav/midt-driverne, hvis skulpturelle, stive og ultralette kegler følger konturerne af bølgeledervæggene – og undgår væg-hulrum-effekter og bidrager til det fejlfrie 100° vandrette konstant-direktivitetsmønster. Et internt 2,5 kHz passivt delefilter i hvert modul deler lydindgangen mellem LF- og HF-sektionerne.

Høj outputkapacitet

O-Line er i stand til at levere overraskende højt output for sin størrelse, selvom den bruger små, direkte radiatorer frem for kompressionsdrivere til at producere høje frekvenser. Højt output er muligt, fordi der er fem HF-enheder i hvert modul – hvilket resulterer i en effektiv HF-slangespolediameter på 3 tommer (75 mm) med en tilsvarende stigning i effekthåndtering. Dette er vigtigt, da det er HF-sektionen i et line-array, der kræves mest af det på grund af øget luftabsorption ved høje frekvenser.