Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

MLA Mini er stort set i sin egen klasse

Det ultrakompakte MLA Mini bringer denne revolutionerende teknologi til en usædvanlig bred vifte af bærbare lyd- og showcase-begivenheder, såvel som faste installationer lige fra teatre og balsale til kirker og koncertsale.

Med flere priser for innovation gør MLA Minis lille fodaftryk og lette vægt det til det foretrukne system for små og mellemstore spillesteder, der søger det ultimative inden for troskab, konsistens og kontrol.

forbløffende ensartet dækning

Kort sagt, MLA Mini er en lydteknikers drøm. Det har en utrolig ren og gennemsigtig lyd og reagerer på selv de mindste EQ-ændringer. Med et innovativt akustisk design og ingen store komprimerings drivere der gør lyden hård, præsenterer den lydmanden for en ensartet lyd i hele salen og et fuldstændigt neutralt lydbilled uanset kunstner eller musikgenre.

Tiden står ikke stille hos Martin Audio

En gang imellem dukker der en ny teknologi op, som overhaler tidligere teknologier – og med tiden erstatter dem. Ligesom line array tog over fra punktkildeklynger for over 20 år siden, genopfinder Martin Audios revolutionerende prisvindende Multi-cellular Loudspeaker Array [MLA] teknologi måden højttalersystemer er konfigureret og kontrolleret på – og kombinerer uovertruffen publikumsdækning og konsistens med overlegen Troskab.

Hard Avoid® areas

såsom bag og under arrayet, lofter, balkon kanter og ud over spillestedets perimeter ─ kan også programmeres ind. Vertikal dækning kan endda finjusteres elektronisk in-situ for at klare skiftende miljøforhold og sidste øjebliks ændringer i rignings højde uden at skulle om rigge.