Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

Skærmbillede 2022-05-27 kl. 15.13.23
MLA Compact

Martin Audio har en lang historie for banebrydende højeffektive touring-lydsystemer siden 1970’erne. Drevet af forskning kombinerer Martin Audios seneste udviklinger – først set i MLA®-systemet – banebrydende cellulært array design med hurtig, automatiseret intelligent software til at levere et dramatisk øget niveau af ydeevne og dækningsgrad sammenlignet med konventionel line array-teknologi.  
Nu bringer MLA Compact den revolutionerende cellulære teknologi bag MLA til en bredere række af touring- og installerede lyd applikationer.

Hard Avoid® areas

Hard Avoid® areas, såsom bag og under arrayet, lofter, balkon kanter og ud over spillestedets perimeter kan også programmeres ind. Vertikal dækning kan endda finjusteres elektronisk for at klare skiftende miljøforhold og sidste øjebliks ændringer i rignings højde uden at skulle omrigge.

MLA technology

MLA-teknologi er den eneste teknologi på markedet, der gør det muligt at prioritere og optimere flere soniske mål i overensstemmelse hermed. For eksempel kan MLA Compact ikke kun generere et jævnt lydfelt over publikum, det kan også indeholde det – hvilket væsentligt reducerer rummets indflydelse.

AMPLIFIKATION, DSP OG NETVÆRK

MLAs unikke evne til at kontrollere at det ikke   spiller ret højt udenfor publikumsområdet, og samtidig opretholde ensartet lyd og høje lydtrykniveauer for hele publikum. Det betyder at Lydmanden ikke konstant behøver at bekymre sig om lydniveauer.