Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

Salg/Service/Rep./Martin Audio

Vi tilbyder en komplet suite af Martin Audio prisvindende pro-højttalere systemer, herunder line array og constant curvature array-systemer, point source PA-højttalere, subwoofere, monitor’s samt en række forstærkere, processorer og controllere.

O-Line

O-Line er et prisvindende,  mikrolinearray. som kombinerer innovativt akustisk design med optimeringssoftware for at opnå optimal dækning med hidtil uset nøjagtighed over et specifikt område.

MLA Systems

Leverer en uovertruffen og ensartet lyddækning i hele publikumsområdet med en hidtil uset kontrol over  områder hvor der helst ikke skal være lyd.

Wavefront Percision

Leverer en utrolig skalerbar opløsning som giver en perfekt dækning af både små og store publikumsområder. 

TORUS

TORUS er et Constant curvature array, der giver en rigtig god dækning.
TORUS er en rigtig god løsning til små og mellemstore spillesteder.

CDD-LIVE

Kombinerer fordelene ved koaksialt design og ensartet dækning af Differential Dispersion teknologi for ultimativ troværdig lyd. Perfekt som ‘fill’ eller selvstændig løsning.

BlackLineX Powered

Den nye bærbare BlacklineX Powered-serie integrerer  brugervenlige, hurtige at installere, højtydende højttalere, der bringer professionel lydkvalitet

BlackLineX

Blackline-serie satte standarden for overkommelige professionelle højttalersystemer – og blev synonymt med lydkvalitet og pålidelighed for spillesteder

SX Series

Martin Audios SX-serie af subwoofere er designet til at opfylde et væld af installations- og livelyds behov, der kræver øget effekt og lavfrekvent ydeevne, 

TH Series

Horn-loading af bas- og mellemtone samt højfrekvenssektionen maksimerer effektiviteten af alle bånd, hvilket resulterer i et utroligt output fra et enkelt kabinet.

XE Series

Monitor med meget høj SPL
Med koaksial differentialsprednings-horn  Den ideel monitor til verdens førende kunstnere og scener.

LE Series

Martin Audios første LE-monitor banede vejen for at blive  industristandarden i begyndelsen af 1970’erne, og LE-monitors bruges fortsat på scener verden over.

XD Series

XD Serien er et tovejssystem med høj effekt, velegnet til  Mindre spillesteder, teater og faste installationer.

CDD/CDD-WR

Passiv indendørs/Udendørs installations højtaler med unik Coaxial Differential Dispersion™ som levere en ultimativ troværdig lyd og ensartet dækning.

Ceiling Series

Designet med ydeevne, der normalt ikke er forbundet med installations-højtaler. Via en front monteret drejekontakt kan der vælges mellem 16 ohm/ 70V/ 100V drift .

ADORN

ADORN væg- og lofthøjttalere leverer førende lydkvalitet, høj ydeevne, pålidelighed til en bred vifte af kommercielle lydinstallationer –
Til  detail, bar, restaurant, skoler ….

Electronics

Højttalere af høj kvalitet kræver forstærkning og kontrol af høj kvalitet. Martin Audio tilbyder netop det med deres effektforstærkere og systemcontrollere.