Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

BlackLineX

Den originale Blackline-serie satte standarden for overkommelige professionelle højttalersystemer – og bliver synonymt med lydkvalitet og pålidelighed for at blive benchmark for spillesteder med livemusik, natklubber og installationer verden over. Nu, med BlacklineX, har Martin Audios R&D-team udviklet en klassisk suite af passive højttalere til den moderne æra.

DESIGN OG MATERIALER

Hvert symmetrisk, multi-vinkle fuld-range kabinet har et bruger-roterbart horn til vandret eller lodret orientering, og har et stof-backed stål gitter. Omfattende monteringsmuligheder omfatter vægbeslag, øjeboltophæng og stangmontering. Ergonomiske håndtag på bagsiden af hvert komplet kabinet gør det nemt at håndtere og samtidig bevare rene linjer.

Alle kabinetter i BlacklineX-serien er konstrueret af kraftig krydsfiner og afsluttet med slidstærk sort tekstureret maling.

SKALERBAR OPLØSNING

Professionel og overkommelig, BlacklineX sætter Martin Audios signaturlyd inden for rækkevidde af musikere, DJ’s og systemintegratorer
Blackline-arven, der er gentænkt til den moderne æra.

Anvendelsesmuligheder

Hvert symmetrisk, multi-vinkel fuld-range kabinet har et bruger roterbart horn til vandret eller lodret orientering og har et stofbeklædt stålgitter. Omfattende monteringsmuligheder inkluderer vægbeslag, øjebolt ophæng og stangmontering. Ergonomiske håndtag på bagsiden af hvert kabinet gør det nemt at håndtere.