Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

LE100 scene monitor

Den unikke Coaxial Differential Dispersion-teknologi, der anvendes i LE100, producerer et vandret dækning mønster, der varierer fra brede 110° direkte over skærmen, reduceret til 60° længere tilbage. Denne tilspidsning producerer et næsten rektangulært dækningsplan i hovedhøjde for at opretholde lydniveauet og balancen uafhængigt af afstanden fra monitoren.

DESIGN OG MATERIALER

LE100 kabinettet er konstrueret af slidstærk krydsfiner og er malet med en holdbar sort tekstureret maling.
De ergonomiske lomme håndtag gør det let at håndteringen LE100
Den har et stærkt, perforeret stål gitter med en akustisk gennemsigtig stofbagside som beskytter højtaleren.

LE100 -en monitor med mange muligheder

Ud over brug som scenemonitor tilbyder LE100 en række fleksible installationsmuligheder. Den kan vendes om og bruges som stangmonteret sidefyld eller lydforstærkningssystem uden behov for at dreje drivenheden, eller kombineres med en Martin Audio subwoofer som trommefyld. En aftagelig stangmonteret spuns opretholder rene linjer i scenemonitorens skikkelse, mens i alt fem NL4-stik foran, i bunden og i hver håndtagslomme opfylder en bred vifte af brugerkonfigurationer.

Forstærker tilslutning

LE100 er en 12″ passiv monitor der designet til at blive drevet af en fuld-range forstærker. Den har et intern passiv crossover filter ved 1,6 kHz.
LE100 er udstyret med fem parallelle stik af typen NL4-: to ved fronten (vendt mod performeren), en i hver ende forsænket i håndtagene og en i bunden
(til brug når den er stang monteret).