Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

Ceiling Series

Designet til at tilbyde ydeevnefunktioner, der normalt ikke er forbundet med installationsloftsprodukter, bringer Ceiling-serien Martin Audio-innovation og lydkvalitet til denne markedssektor. Ved at give glat artikuleret lyd med høj forståelighed beviser denne serie af produkter, at den soniske ydeevne ikke behøver at blive ofret for at opfylde kravene til et livssikkerhedssystem.

C4.8T - 4" Lofthøjtaler

C4.8T er et ekstremt kompakt, to-vejs flush mount højttaler designet til at levere høj ydeevne og høj forståelighed i en bred vifte af applikationer. Enheden består af en 4″ (100 mm) basdriver med en UL-klassificeret, fyldt kulfiber polypropylen kegle og en 0,8″ (19 mm) dome diskanthøjttaler monteret side om side på baffelen. Denne konfiguration overgår nemt koaksial stilkmonteret diskant- eller enkeltdriverarrangementer i udtryk for bred spredning og jævn off-akse frekvens respons. Den usædvanligt brede spredning af C4.8T gør den særdeles velegnet til montering i lavt til loftet hvor der vil være behov for væsentligt færre enheder til at dække en
 bestemt område.

C6.8T - 6,5" Lofthøjtaler

Med en 6,5″ (165 mm) basdriver og en 0,8″ (19 mm) kuppel diskanthøjttaler, C6.8T er ideel til planmonterede applikationer hvor fuld frekvens ydeevne og bred spredning er kræves fra et kompakt, portet kabinet. Den side om side Arrangementet af drivenhederne opretholder en jævn respons oppe til 75° off-akse og gør C6.8T perfekt egnet til brug i lavt til loftet, hvor dens brede dækning betyder, at færre enheder vil være forpligtet til at levere premium lyd over det krævede lytteområde. C6.8T har et 4-punkts monteringssystem for nem installation og en stigende klemmestik og stikkontakt nem forledning med op til 2,5 mm2 ledere.

C8.1T - 8" Lofthøjtaler

C8.1T er specielt designet til højere lofter hvor dens høje SPL-kapacitet og kontrollerede 90° spredning gør det muligt at give fremragende forståelighed i mere genklang værelser. Den har en 8″ (200 mm) enhed med kulfiber fyldt, polypropylen kegle og en 1″ (25 mm) horn-læsset dome diskanthøjttaler monteret side om side for optimal spredning og jævn respons off-akse. Indkapslingen porteres til udvide lavfrekvent ydeevne og 5-punkts monteringssystem sikrer, at installationen er hurtig og sikker. Indgangs- og linkterminaler gør parallelle enheder nemme drift og en ståldækplade beskytter indgangsstikket mod ild.