Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

CDD-LIVE! Series

Indtil nu har de fleste  forstærkere, i aktive højttalere, enten været for underdimensioneret eller alt for avancerede systemer til mange brugere.

Multifunktions-CDD-LIVE! Serien fra Martin Audio, har alt hvad udlejningsfirmaer, systemintegratorer, spillesteder og musikere kræver af en aktiv højttaler.

Coaxial Differential Dispersion™

Systemer der Ikke bruger coaxial enheder kan have ujævn frekvensrespons i delefrekvens området, fordi udgangene fra LF- og HF-sektionerne interfererer med hinanden, hvilket forårsager variationer uden for aksen, afhængigt af lyttepositionen. Dette gælder især tæt på højttaleren.
I modsætning hertil kan coaxial systemer opnå ‘punktkilde’-summering af LF- og HF sektionerne ved alle positioner uden for aksen, selv tæt på. Dette er en af grundene til, at coaxial enheder ofte bruges til nearfield-applikationer såsom studiemonitor.

DSP & Dante™ Digital Audio networking

Med indbygget klasse D-forstærkning, DSP og Dante™ Digital Audio-netværk sikres enkel sceneopsætning og effektiv installation, med de omfattende monteringsmuligheder – inklusive stangmontering, vægbeslag, og div. rigningsindsatser – giver maksimal fleksibilitet i implementeringen .

Med sonisk konsistens på tværs af rækkevidden, et rektangulært dæknings fodaftryk og et væld af implementeringsmuligheder, CDD-LIVE! er utrolig alsidig.
En professionelle aktive løsning, – der virkelig sparker r..

CDD-LIVE! er utrolig alsidig

Det multi-vinkel kabinet kan bruges i enten vandret eller lodret orientering, og rotation af driveren er let, det gøres ved at fjerne det skruefri, beskyttende gitter.
Den integreret klasse D-forstærkning med indbygget DSP kan optimeres med VU-NET-software, som sikrer optimal systemydelse.