Bognæs Road Pro Audio ApS

Bognæsvej 41, 4300 Holbæk
Cvr. 41 96 97 41

+ 45 70 60 53 46

Mandag – Fredag 
9:00 – 18:00

Priser i webshop

Alle priser er Vejl. Ekskl. moms

BlacklineX Powered-serie

Designet til at matche BlacklineX Powered Series, højeffektive 1300W og 2000W klasse D-forstærkere sikrer, at Blackline XP-systemer
kan levere meget høje udgangseffekt.
PFC (Power Factor Correction) i strømforsyningerne udglatter og reducerer den samlede strøm, der trækkes fra lysnettet
for at få en forbedret og ensartet ydeevne.

Med Bluetooth og tre kanals mixer indbygget i BlacklineX Powered har du altid Martin Audios signaturlyd lige ved hånden.

Integreret DSP

Med indbygget DSP maksimerer BlacklineX Powered kapaciteter og alsidighed.
LF- og HF-drivere er beskyttet uafhængigt af både RMS- og peak-begrænsere for mange års optimal brug, mens en 24dB/oktav-crossover præcist optimerer LF til HF-overgangen for den mest effektive respons. En roterende encoder-grænseflade og multifunktions farveskærm på bagpanelet har Metre og kontrol af en tre-kanals mixer med tre-bånds EQ på hver kanal, plus valg af tre forudindstillede stemme- og drifts presets inklusive full-range, monitor og brug med subwoofer, Dermed kan kabinetterne hurtigt tilpasses en lang række scenarier uden ekstra ekstern behandling.

Mange anvendelsesmuligheder

BlacklineX-Powered højtaler er kompakte og designet til lodret eller vandret drift.
Monteringsmuligheder omfatter vægbeslag, øjebolt ophæng og stangmontering.
Ergonomiske håndtag gør det let at transportere dem, og de symmetriske kabinetter med flere vinkler er designet til at give den optimale vinkel, når de bruges som scenemonitor.

Design & konstruktion

BlackLineXP er konstrueret af krydsfiner for forbedrede lydegenskaber og malet med en slidstærk tekstureret maling som giver en stærk overflade.
Der er perforerede stålgitter med stof indvendig på XP12 og XP15 som beskytter højttaler enhederne mod skader og støv indtrængning, samtidig med at luftstrømmen ikke hæmmes ved lave frekvenser.